Ποιοι είμαστε

Το uStep παρέχει ασφαλή προγράμματα εξ αποστάσεως άσκησης, ως μορφή συμπληρωματικής θεραπείας στη νόσο, μέσα από ένα καθορισμένο και εξατομικευμένο πλαίσιο όπως αυτό προκύπτει από το ιατρικό ιστορικό και την ικανότητα για άσκηση του κάθε ασθενούς.

uStep

Η ομάδα του uStep αποτελείται από ειδικούς της άσκησης, φυσιολογία της άσκησης και αποκατάστασης σε ασθενείς με μη μεταδιδόμενα νοσήματα ή/και άλλα νοσήματα. Επιπλέον, η ομάδα του uStep διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο της αποκατάστασης και της εξ αποστάσεως άσκησης σε ασθενείς με μη μεταδιδόμενα νοσήματα ή/και άλλα νοσήματα και έχει συμμετάσχει σε αρκετά ερευνητικά άρθρα με αντικείμενο την ασφαλή εξ αποστάσεως άσκηση.

Η εξ αποστάσεως άσκηση στα πλαίσια της αποκατάστασης της νόσου είναι μια καλά τεκμηριωμένη και ολοκληρωμένη παρέμβαση για ασθενείς με χρόνια μη μεταδιδόμενα νοσήματα ή/και άλλα νοσήματα που είναι συμπτωματικοί και συχνά έχουν μειωμένη δραστηριότητα στη καθημερινή τους ζωή.

Στους ασθενείς παρέχονται εξατομικευμένα προγράμματα άσκησης που έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν τα συμπτώματα, να βελτιώνουν τη λειτουργικότητα του ασθενούς και να αυξάνουν τη συμμετοχή του σε δραστηριότητες.

Μέσα από τα προγράμματα uStep οι ασθενείς μπορούν:

USTEP 2023. ALL RIGHTS RESERVED.